February intentions

Efter en ganska tuff månad ser jag fram emot februari. Jag har verkligen känslan av att vilja vända blad och blicka framåt. I så mycket närvaro jag kan förstås utan alltför mycket fokus på framtiden. Att vara här och nu. Men jag kan med glädje lämna det gamla bakom mig och är öppen för vad februari har att bjuda på. Januari har mycket handlat om att härda ut, stanna kvar trots att känslan varit att vilja fly från det jobbiga och svåra, då många jobbiga saker hänt mig privat. Januari har handlat om att våga stanna kvar och lita på att det går över. För det gör det ju. Livet pendlar mellan lätt och svårt, ljust och mörkt och är aldrig statiskt och stilla. Detta är något som jag ofta påminner mig om särskilt när livet inte känns lätt. Detta kan också vara bra att påminna sig om när allt flyter och livet känns sådär härligt bra. Att inte försöka hålla fast det som är i rädsla för att det ska försvinna, utan njuta och leva i det samtidigt som vetskapen är att även detta kommer att passera.


Den kommande månadens intentioner blir att försöka leva just så, i så mycket närvaro jag kan. Att gång på gång påminna mig om att vara här och nu i livet, precis där det pågår och inte förlora mig alla tankar som snurrar uppe i huvudet. Att leva innerligt, närvarande och äkta. Finns något vackrare än det?! Det får bli mina ledord för kommande månad. Samt att vila i vetskapen om livets föränderlighet. Att våga stanna kvar när livet skaver och gör ont, och våga känna det som känns, likväl som att verkligen njuta och uppleva livet i dess riktigt fina stunder.


Att sätta intentioner för varje månad har verkligen hjälpt mig att bli mer medveten om vad jag vill och fokusera på det som är viktigt för mig. Det är nämligen rätt lätt att tappa bort det. Att tappa bort fokus och att medvetandegöra vad som verkligen betyder något, på riktigt. Det som är viktigt på riktigt.

Vill du läsa om mina tidigare intentioner så kan du läsa dem här:

September 2019 intentions
October 2019 intentions
November 2019 intentions
December 2019 intentions
2020 INTENTIONS - för hela det kommande året!
January 2020 intentions
___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.


Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.