Utbildning av förskolor

Nu har jag hållit utbildning för hela personalstyrkan på Kumla Kommuns alla förskolor, totalt 270 förskolepedagoger och ansvariga för förskoleköken. De har fått grundläggande kunskaper både om vart de skadliga kemikalierna brukar finnas ute på förskolan, samt hur man drastiskt kan minska ned på dessa för att skapa trygga miljöer för våra barn.


Totalt 1273 barn i Kumla kan härmed påverkas till det bättre. Det känns så oerhört glädjande och jag hoppas att fler kommuner hänger på och satsar på att kemikaliebanta, så att Sverige kan bli ett föregångsland när det gäller Operation Giftfri Förskola.

Förskolan är nämligen en arbetsplats där halterna av miljögifter är mycket höga, och det faktum att det är barnen som är de mest utsatta och känsliga för dessa skadliga kemikalier så är det av grundläggande vikt att personalen får en grundutbildning om hur man gör för att minska ned rejält på dessa ämnen ute på förskolorna.

Är din kommun intresserad? Skicka ett mail så berättar jag mer om upplägg och innehåll samt skickar en offert. Jag lämnar alltid kostnadsfri konsultation för all personal efter utbildningen.


___________________________________________

Vill du att jag kommer och föreläser om skadliga kemikalier i vardagen eller på förskolan, vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.


Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.