Underbart god äggsallad

Denna goda äggsallad hittade jag hos bloggen A way of living i början av året och har efter det gjort den många gånger. Den är riktigt, riktigt god och kommer att finnas med på vårt julbort i år! Här kommer min variant av receptet.RECEPT UNDERBART GOD ÄGGSALLAD

3 kokta ekologiska ägg
1 - 2 ekologiska röda tomater
1/4 ekologisk rödlök
1/2 dl ekologisk majonnäs
1/2 kruka av något grönt, t ex ekologisk koriander, gräslök eller persilja
lite oraffinerat havssalt

Koka äggen så de blir ganska hårdkokta. Skala dem sedan och skär i bitar. Skär tomaten i små bitar. Hacka rödlöken fint. Blanda allt med majonnäsen och tillsätt det gröna efter att du hackat det fint. Salta. Klart!

___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.