Idag gästbloggar jag hos Ekofamiljen

Idag gästbloggar jag hos bloggen Ekofamiljen. Där berättar jag om hur det kom sig att jag fick upp ögonen för det här med dolda kemikalier i vår vardag och varför det blev något som jag kom att brinna för.

Jag berättar om hur polletten trillade ned och jag plötsligt såg allt i ett nytt ljus.

Jag beskriver hur jag i början kunde känna stor oro och kemikalieångest samt en stor portion maktlöshet, men hur kunskap gjorde att jag tog makten tillbaka och att jag nu har funnit en inre trygghet där jag känner att jag gör det jag kan och att det är gott nog för att skydda mig och familjen från skadliga kemikalier i vår vardag. Här kan du läsa mitt inlägg.


Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.