Fredags-smoothie

För att fira att helgen snart stundar så gjorde jag mig en supergod och väldigt nyttig smoothie i råsaftcentrifugen. Denna var min favorit förra vintern men jag har inte ätit rödbetor på väldigt länge, så idag blev det premiär för rödbetor igen efter ett långt uppehåll.

Receptet är superenkelt.

- 1 ekologisk rödbeta
- 1 ekologiskt äpple
- 1 ekologisk apelsin

Kör allt i råsaftcentrifugen och rör sen i en tesked ekologisk honung och en krydda med en dutt malen ekologisk kardemumma, så har du en energiboost som smakar toppen och ger massor av styrka och kraft!

Bubblande god smoothie på rödbeta, äpple och apelsin.
Jag önskar er alla en fin, avkopplande helg. Själv ska jag försöka ha fokus på det lilla med mer lugn och ro och mindre stress. Jag längtar efter att få spendera mycket tid med dem jag älskar mest, dvs min lilla familj!


___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

4 kommentarer:

  1. Hej! Tack för en fin blogg! Vilken råsaftcentrifug har du köpt? Jag funderar på att köpa en men är fundersam på vilken som är bäst? dvs avger minst gifter.....

    Hälsningar
    Frida

    SvaraRadera
  2. Hej Frida. Vad roligt att du gillar min blogg. Jag har plastbantat så gott som hela köket, men när det kommer till råsaftcentrifug så har jag bestämt att använda den vi hade sen tidigare tills den gjort sitt. Den vi har idag är av märket Moulinex och jag har själv ärvt den av en vän som köpte en ny. Så tyvärr har jag inget bra tips på just råsaftcentrifug. Det bästa sättet att ta reda på är att besöka en fysisk butik där du kan fråga direkt på plats men framförallt själv titta vilka modeller som är med minst plast och helst plastfria. Om du hittar någon bra får du gärna tipsa genom att ge en kommentar här på bloggen. Lycka till. /Sara

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.