Att inte ha en bil

Idag blev jag så glad. Jag inser att det går att påverka. Vi kan alla med ganska enkla medel påverka så att vår miljö mår bättre och därmed också vi själva. En av de saker som jag är mest stolt över när det gäller att vara miljösmart är att vi inte har någon bil. Det går fantastiskt lätt att klara sig utan en. Jag och min sambo har inte haft bil under de snart tio år som vi varit tillsammans, förutom under en kort period då vi hade en lite bilpool tillsammans med två andra familjer där vi delade på en bil. Det kanske kommer en dag då vi inte klarar oss utan bil, och då kommer jag inte lägga krokben på mig själv för att inte köpa en. Men för varje dag som vi klarar oss utan bil så är det en superbra sak för vår miljö!!!

Lånad bild.

Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.