Vem är det du vill imponera på?

Hela livet har vi lärt oss att vi ska prestera. Prestera på topp. Pusha lite till. Du kan allt lite bättre. Kom igen nu. Kämpa, kämpa. 

Jag tror att det är tvärtom. Vi ska sakta ned. Prestera mindre. Springa långsammare. För om du tänker på det; vem är det du presterar för? Vem vill du vill imponera på? 

Du kan försöka fylla det där hålet i dig genom att imponera på andra. Försöka få andras gillande. Men när allt kokas ned så är det ingen annan än du själv du behöver bli älskad och accepterad av för den du innerst inne är.

När du inser att du är bra precis som du är. Då behöver du inte springa fort mer. Då kan du ta en lättnadens suck och känna att du är helt galet fulländad precis som du är. Det har du varit hela tiden.

Helt plötsligt sprang jag 5 km. Utan att det ens var jobbigt. Mitt motto:
1. Spring sakta.
2. Ha kul!
Då kommer konditionen på köpet vare sig man tänkt det eller inte! 
Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saras Eviga. 

Gilla och följ Saras Eviga på Youtube och Facebook. Välkommen! 

Vill du läsa mer om livet på vår gård så följ mig på Instagramkontot rden i Bergslagen. Där berättar jag om stort och smått gällande det hållbara livet på vår 1700-talsgård. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.