En riktigt God Jul!

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt, riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År. Tack för det här året. Utan er läsare hade jag aldrig kunnat fortsätta med Saras Eviga. Tack för alla kommentarer, tack för alla frågor ni ställt under det gångna året och tack för att ni sprider mina texter genom att dela mina inlägg vidare i sociala medier.


Nu ska jag ta en välbehövlig ledighet i några veckor. För mig handlar julen väldigt mycket om vila och återhämtning. Jag fortsätter med min yogautmaning i 30 dagar som jag startade den 8 december för tredje året i rad. För alla er som hänger med på den så lovar jag att posta lite pepp och inspiration under de sista två återstående veckorna via Saras Eviga på Instagram, för att vi tillsammans ska kunna känna styrkan i att vi är flera som gör detta tillsammans. Kanske blir det något enstaka inlägg på Instagram, men mest kommer det att vara tyst från mig under de kommande 17 dagarna. För jag tror att det är viktigt att pausa ibland, och mitt fokus ska få vara där jag vill att det ska vara, d.v.s tillsammans med min familj. Men också för att en paus innebär att jag kan fyllas med lust och idéer kring vad jag vill att Saras Eviga ska fyllas med under nästkommande år. Jag hoppas att 2018 kommer bli ett fantastiskt år!

Jag avslutar med några juliga bilder från vårt hem där så gott som all juldekoration är köpt på second hand: julgardiner, halmbockar, ljusstake, julänglar och julduk. Ljuslyktan har ett av våra barn gjort i skolan av en återbrukad glasburk. Hållbar konsumtion är nåt som ligger extra nära mitt hjärta och som jag gärna vill inspirera fler att våga testa istället för att köpa nytt. Vill du läsa mer om mina tankar kring en hållbar jul så läs gärna inlägget Fira en klimatsmart jul där jag ger tips på allt från julmaten, julpyntet och julklapparna ur ett hållbart perspektiv. I mitt senaste inlägg Julbordets favoriter gör du enkelt själv ger jag tips på godsaker till julmiddagen lagade från grunden.






God Jul & Ett Riktigt Gott Nytt 2018 önskar jag er alla! Ta hand om dig själv och varandra.



___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.