Utehelg med skogsgruppen

Lycka är att få tillbringa tiden i skogen med vänner som precis som jag har ett hjärta som slår extra hårt för att rädda de sista gamla skogarna vi har kvar. En sån styrka att komma tillsammans. Ett helt nytt universum öppnar sig när vi lär oss om det som växer i skogen. 🌱


Jag påminns om att jag precis som alla människor på denna planet är en del av denna fantastiska väv som vi kallar Moder Jord. Vi är alla ett. Det är dags att sluta ta liv från Moder Jord och istället bli livgivare. Att värna liv. Att få vara en del av denna process är bland det vackraste och största jag varit med om.


Förutom repetition på skyddsvärda arter så lärde jag mig även några nya. Jag hittade min första egna garnlav och spår av tretåig hackspett. Vilken lycka! Även chaga (sprängticka) hittade jag för första gången på egen hand. Jag fick möjlighet att vinterbada och frälste ytterligare två som varit nyfikna men tidigare inte tordas pröva vinterbad. En ynnest att få föra detta lyckopiller vidare till fler som dras till det kalla vattnet. 🥰 Vi har ätit enormt gott och levt i kollektiv under tre dygn. Alla har hjälpts åt och tillsammans med alla våra olika styrkor har vi blivit ett superteam! Tack alla som var med.🙏 Tillsammans är vi med och gör världen bättre. Och det mina vänner, det är ingen liten sak!
Lemonad på gran- och tallbarrssirap.

Brownies med chaga toppade med vispad kokosgrädde och blommor av kamomill och viol. Det gick ingen nöd på oss under helgen som var som ni kan se.Vill du få mer inspiration kring hur du kan ställa om till en hållbar livsstil? Följ Saras Eviga på InstagramFacebook och YoutubeVälkommen! 

Vill du läsa mer om livet på vår gård så följ mig på Instagramkontot rden i Bergslagen. Där berättar jag om stort och smått gällande det hållbara livet på vår 1700-talsgård. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.