Föreläsning i Stockholm

Den 13 september 2017 föreläste jag i Stockholm under kampanjen Kemikaliesmarta Hem som Kemikaliecentrum, Miljöförvaltningen i Stockholms stad anordnat. Föreläsningen filmades så jag delar den här med er så även ni kan titta på den. Här har jag tidigare berättat om detta projekt.

Denna gång föreläste jag om min egen personliga resa mot en mer kemikaliesnäll vardag. Klicka på länken nedan så kommer ni till filmen. Efter 31:40 minuter så kommer min föreläsning som är 30 minuter lång:

Kemikaliesmarta hem.


Nu önskar jag er alla en riktigt fin helg och andra advent. Många upplever stress så här inför jul. Själv försöker jag påminna mig om att sänka kraven och inte fastna i att jultraditioner måste vara som de alltid varit. Kanske kan enkelhet få bli temat för årets jul? Där tid tillsammans blir det som julen handlar om istället för allt det där andra som skapar stress hos så många.


___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.