Kemikaliesmarta hem i Stockholm

För alla er som bor i Stockholm eller i närheten vill jag tipsa om en inspirationskväll som Kemikaliecentrum, Miljöförvaltningen i Stockholms stad anordnar.

I höst kommer de att dra igång projektet "Kemikaliesmarta Hem" där de bjudit in fem familjer för att delta. Projektet inleds med denna kväll och de fem familjerna som är artister, bloggare och politiker kommer att presenteras under kvällen. Jag kommer att vara där och föreläsa om min egen resa mot en mer giftminimerad vardag. Vad har varit svårt? Hur går man tillväga om man vill minska ned på de skadliga kemikalierna i sin egen vardag? Vart börjar man? Hur tacklar man de hinder som uppstår på vägen, och hur bemöter man en ibland oförstående omvärld? Vad gör man av all den kemikalieångest som kommer som ett brev på posten när man börjar bli mer medveten? 

Onsdag den 13 september klockan 17.00 - 19.30. Kvällen är gratis men föranmälan måste göras. Det gör du här. Hoppas att vi ses!Föreläsningen filmades, och här kan du se den.

___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.