Tidningen Parenteser.

Nu har senaste numret av tidningen Parenteser släppts. En tidning för blivande föräldrar, småbarnsföräldrar, och alla andra som är intresserade av barn. Men för att läsa den behöver du bli prenumerant, så gå genast in och bli det här. Det är helt gratis!

Jag har fått den stora äran att skriva ett reportage om kemikalier i barns vardag i det senaste numret. Under en följande serie här på bloggen kommer jag att guida hur man kan giftminimera bland skadliga kemikalier som omger våra barn. 
Så här kan man läsa om tidningen på deras hemsida:

Parenteser är ingen vanlig tidning, det är en tidning för småbarnsföräldrar av småbarnsföräldrar. Vi vill att den ska vara lättsam och gärna med en gnutta humor här och där.
Vårt mål är en gratis tidning som både miljövänligt och lättillgängligt finns digitalt för dig att läsa på dator, läsplatta eller smartphone. Tidningen trycks inte på något papper och i första hand har vi miljömedvetna och andra schyssta företag som annonsörer. Vi samarbetar gärna med företag och organisationer som gör något för att vår värld ska bli lite bättre.
Missa inte kommande nummer! Se till så du är prenumerant, det är ju gratis så varför inte! Du får ett mail när ett nytt nummer släpps, så enkelt är det!
På fredag den 8 maj kommer första delen i serien SÅ KEMIKALIEBANTAR DU HEMMA OCH PÅ FÖRSKOLAN I 7 STEG. Först ut är LEKRUMMET. Det kommer att följas av:

- KÖKET
- MATEN
- BLAND KLÄDER OCH TVÄTT
- BADRUMMET
- SOVRUMMET
- UTFLYKTEN


Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.