Kastanjenötter

Jag hittade dessa vackra kastanjenötter häromdagen. De var så vackra så jag behöll dem i fickan. Jag visade upp dem för en av pedagogerna på dagis när vi kom att prata om hösten och det vackra i naturen så här års. Hon berättade då att hon hört att det är lugnande att hålla i dessa nötter. Det är avstressande och rogivande.

Sedan dess har jag hållit dessa nötter så snart jag haft en ledig stund och jag älskar att hålla dem i min hand. Istället för att slentrianmässigt ta upp och kolla min smartphone så har dessa nötter fått hålla mig sällskap.

Lugn och avkoppling i en annan ganska stressad vardag.

Så vackra.Rogivande och lugnande.


Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

1 kommentarer:

  1. on Campus we have a big chestnut tree. i am going to go and see if i can find any chestnut to keep in my pocket.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.