En speciell vecka

Denna vecka är på flera olika sätt lite extra utmanande för mig. Det är mycket som kommer hända på en och samma vecka. Allt är riktigt roliga saker, men som på olika sätt ändå kommer att kräva en hel del från mig. Jag försöker peppa mig själv att utmaningar finns för att jag ska kunna växa och utvecklas. 


Jag ska bland annat hålla min första digitala föreläsning för en kommun här i Sverige, vilket känns enormt kul! Jag älskar att få föreläsa och det är fantastiskt att få sprida kunskap kring hur man kan skapa en giftminimerad vardag. Det känns dock lite pirrigt då det är första gången jag gör detta digitalt och många aspekter av att föreläsa blir på ett nytt sätt. Jag vill ju att tekniken funkar. 

Det som är mest nervkittlande är dock en otroligt spännande sak som förhoppningsvis kommer få sin upplösning denna vecka. Det är enormt mycket som som står på känslomässigt spel. Så snart allt är klart lovar jag att berätta mer.

P.g.a allt som händer så kommer det förmodligen vara ganska tyst från mig både här på bloggen, på Instagram och på Facebook denna vecka. Men håll ut, det kommer en ny vecka och nästa vecka är allt lite mer stabiliserat hoppas jag.

Alla ni fantastiska läsare av denna blogg får väldigt gärna sända ut en önskan till Universum om att allt går vägen. Just nu är vi väldigt nära att en dröm som funnits i många, många år kanske kan gå i uppfyllelse. Jag ska berätta mer så snart allt detta är över. Just nu är det alldeles för spännande för att jag ska kunna göra det. Håll tummarna med mig. Tusen, tusen tack!
Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saraseviga.

Gilla och följ Saras Eviga på Facebook. Där delar jag länkar till alla nya blogginlägg jag skriver så du inte missar dem, men också annat som har med hälsa och en hållbar livsstil att göra. Välkommen!

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. 

Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.