Saras Eviga med i hälsopodd

Den 7 maj respektive den 14 maj så medverkade jag i två avsnitt av den härliga podcasten "Hälsosnack med Lotta och Victoria". Vi pratade om kemikalier i vår vardag, varför de finns där och hur man kan skydda sig mot dessa ämnen som tyvärr numera finns i allas våra blodbanor. Vi snackar alltså om alla de ämnen som vi fått i oss från alla de produkter som vi omger oss med, allt från hudvårdsprodukter till PVC-golv. Oavsett om du aldrig ens tänkt på detta tidigare, eller om du redan plastbantat i flera år så hoppas jag att mina tips och tankar ska ge dig ny kunskap som du kan använda dig av i just din vardag.

Jag deltog i populära hälso-podden "Hälsosnack med Lotta och Victoria" i avsnitt 64 och 65 där vi pratade kemikaliebanta i vardagen. 


Du kan lyssna på de två avsnitten direkt via länkarna nedan, eller via en podcast-app i din mobil (t ex iTunes om du har en iPhone eller Acast som funkar för android).

I avsnitt 64 pratar vi om kemikaliebantning rent generellt men jag delar även med mig av massvis med konkreta tips på hur du kan minska ned på de skadliga kemikalier som normalt finns i våra hem. Detta avsnitt fokuserar vi på barnrummet, sovrummet och badrummet. Här kan du lyssna på avsnittet direkt: http://ow.ly/mcQW30bvzQY

I avsnitt 65 fortsätter jag att guida rum för rum i våra hem och denna gång ligger fokus på köket och vardagsrummet. Här kan du lyssna på detta avsnitt: http://ow.ly/mcQW30bvzQYJag önskar er alla en riktigt fin torsdag. Nu verkar sommarvärmen ha kommit. Underbart!
___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.