Yogautmaning i 30 dagar

För två dagar sedan läste jag att Hannah Sjöström som driver bloggen Naturligtsnygg.se för ett år sedan gjorde en yogautmaning där hon bestämde sig för att yoga minst 5 minuter varje dag i 30 dagar. Hon mådde så bra av det så hon tänkte köra en repris även i år.

Eftersom jag mycket väl är medveten om alla de positiva effekter som yoga har på mig så blev jag intresserad av detta så fort jag läste det. Jag känner mig mycket piggare, smidigare och lättare i kroppen, och mer medvetet närvarande även utanför mattan när jag utöver yoga regelbundet. Min sömn förbättras, och för att summera det hela skulle jag säga att hela min livskvalitet höjs rejält.  Här kan du läsa mer om yoga och den påverkan den har på mig. Men det finns ju en latmask i oss alla och så även i mig, och det är lätt att tröttheten den här tiden på året drar mig till soffan framför tv:n på kvällarna, så att anta en sådan här utmaning kände jag direkt att det här är något för mig och något som kan bli en rejäl spark i baken att verkligen komma igång och träna yoga på daglig basis.

Min målsättning med yogautmaningen är att yoga 30 minuter varje dag. Jag har ett pass som jag brukar köra hemma och jag älskar alla övningarna så mycket, där jag plockat ut de godbitar som jag gillar allra bäst, och jag vill inte vara utan några av dem.

Hänger ni med mig? Skriv gärna i kommentar nedan om ni hänger på så peppar vi varandra. Fem - 10 minuter om dagen räcker. Det viktiga är att det blir av varje dag. Sätt ditt eget mål och kör på det.

Jag är nu inne på min tredje dag och jag känner redan att jag fått tillbaka mycket styrka och kraft och är peppad till tusen att köra denna utmaning. Det vore roligt om fler ville hänga med!På mattan mår jag bra. Men faktum är att yoga förbättrar min livskvalitet och det är framförallt mellan tränings-tillfällena som jag känner att jag mår så enormt bra.

Bilderna är från förra november då jag var på besök hos min syster i Cypern och hade förmånen att få träna yoga utomhus i solen även i november. 

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.