Nu är det dags.

Efter långt övervägande har jag nu bestämt mig. Jag har för mycket som jag vill dela med mig av att det måste få komma ut på något sätt. Så därför föddes denna blogg.

Här kommer jag att skriva om det som berör mig och om livet i smått och stort med utgångspunkt från mitt miljöengagemang. Jag vill dela med mig av den kunskap jag fått kring hur bland annat kemikalier som finns överallt i vår vardag påverkar oss samt om varför jag tycker det är viktigt att göra ett aktivt val för en bättre miljö men också en bättre hälsa. Jag gör det först och främst för min egen skull. Men väldigt mycket också för våra barn. Mina egna barn, men också alla andras barn. För att de ska kunna leva så länge som möjligt utan sjukdomar och krämpor.

Det jag skriver här kommer ifrån hjärtat och ut till dem som är intresserade och vill veta mer. Mitt liv - inifrån och ut. Helt enkelt.

Jag påstår mig inte sitta inne med någon absolut sanning utan väljer att berätta hur jag ser på både små och stora saker i livet som berör mig och som jag tycker är viktiga.

Det är så mycket jag vill berätta... Så nu kör vi!!!Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.