Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Jag vill inte komma med pekpinnar. Inte heller utger jag mig för att veta sanningen. Allt jag kommer att skriva här kommer inte att ha vetenskapligt belägg. Jag utgår många gånger från sunt förnuft och provar mig fram vad som funkar för mig.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Jag vill stötta och inspirera till ett liv som bygger på miljötänk. Vår planet och dess resurser är på väg att ta slut. För mig är det viktigt att göra vad jag kan. För att det är viktigt och för att det känns gott i hjärtat att leva så. Dessutom mår min kropp, och min själ, så mycket bättre när jag lever i enighet med naturen och det som den erbjuder.

Det är varken krånglig eller svårt att leva miljösmart. Eftersom jag brinner för det här delar jag mer än gärna med mig av det jag lärt mig. Tillsammans kan vi alla göra världen lite bättre!
Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.