Yoga våren 2021

GLÄDJANDE NYHET: Jag har nu tagit beslutet att jag kommer att erbjuda yoga på plats i Yogotekets yogastudio från och med starten av vårterminen, förutsatt att inte restriktionerna från FHM skulle skärpas ytterligare. Det innebär att jag kommer erbjuda BÅDE yoga på plats i Yogotekets yogastudio för de som vill, samt ONLINE för de som hellre vill träna hemma eller för dig som missat ett tillfälle på grund av sjukdom. 

2020 går till historien som ett snårigt, tufft år med mycket ovisshet. Mycket oro. Låt 2021 få bli ett år fyllt av hopp och framtidstro. 

Att kunna erbjuda yoga på plats där vi fysiskt kan ses känns så oerhört viktigt. Att kunna mötas rent fysiskt även om det innebär en mindre grupp för att kunna hålla tryggt avstånd. Vi kommer aldrig vara mer än 8 stycken inklusive mig tills restriktionerna lättar. Jag vill även fortsätta kunna erbjuda online som ett komplement för att kunna möta alla olika behov, så att fler har möjlighet att yoga oavsett vad just du känner dig bekväm med i dessa tider. Online öppnar även upp för dig som bor på annan plats än i Örebro att kunna vara med även till vårenDu som tränar hemma online får tillgång till klassen under 7 dagar innan den tas bort. 

All ovisshet. Den har alltid funnits där, men kanske inte varit lika obarmhärtigt tydlig för oss som året 2020. Kan vi stanna upp och ta in ovissheten? Välkomna den istället för att önska det var annorlunda? 


TIPS: Du vet väl att du kan köpa mina yogakurser med ditt friskvårdsbidrag om du har ett sånt från din arbetsgivare?! Om du har friskvårdspengar kvar för detta år så passa på att nyttja detta för köpa vårens kurser. Kom bara ihåg att meddela mig innan 2020 är slut för sedan brinner dessa pengar inne och går därefter ej att nyttja.

Jag kommer att hålla TVÅ klasser till våren: 

- HATHA YOGA på tisdagar klockan 06.30 - 07.45.

Hel termin (20 tillfällen): 2700 kronor. Du har en säkrad plats under hela terminen. Kursen pågår vecka 3-22. 

Du kan även köpa halv termin, då har du en säkrad plats under kursens första halva (vecka 3-12) alternativt under den andra halvan (vecka 13-22). Kostnad för halv termin: 1600 kronor

Att starta dagen med yoga tidigt på morgonen är verkligen något helt magiskt och jag ser enormt mycket fram emot att få guida en grupp i mjuk, närvarande hathayoga. I hatha kombineras kroppsrörelser med ditt andetag och vi stannar lite längre i varje rörelse. Detta är en av yogans ursprungsformer som de flesta andra yogaformer sedan utvecklats ifrån. När kroppen får arbeta och fokus ligger på andetaget så har vi lättare att landa i närvaro, i nuet. Det kan hjälpa att låsa upp blockeringar och stärker både din kropp och ditt sinne. Jag integrerar hatha yoga med ”de fem tibetanerna” som ger en skön dynamik mellan rörelse och stillhet. Detta är ett fantastiskt sätt att starta dagen på som kommer sätta tonen för resten av din dag. Inga förkunskaper krävs.

- YINYOGA på torsdagar klockan 19.30 - 20.45. 

Hel termin (15 tillfällen): 2150 kronor. Du har en säkrad plats under hela terminen. Kursen pågår vecka 3-22, med uppehåll vecka 4, 6, 10, 14 och 18. 

Du kan även köpa halv termin, då har du en säkrad plats under kursens första halva (vecka 3, 5, 7, 8, 9, 11, 12 och 13) alternativt under den andra halvan (vecka 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21 och 22). Kostnad för halv termin: 1300 kronor.  

I yinyoga landar vi i stillhet, lugn och ro. I sittande och liggande positioner som vi håller under lång tid, uppemot 5 minuter, så ligger fokus på kroppens djupare strukturer så som leder, ligament och vår fascia. Här ges tillfälle att möta dig själv i stillhet och närvaro. Ett underbart sätt att avsluta dagen på och förbereda för en god natts sömn. Inga förkunskaper krävs.

Båda klasserna vänder sig till dig som är nybörjare så väl som dig som tränat yoga tidigare. Jag kommer att guida dig oavsett tidigare kunskap och erfarenhet av yoga och jag vill erbjuda dig en trygg hand in i yogans värld.

Det går bra att helt kostnadsfritt dela upp betalningen i två och betala en del i januari och en del i februari om du skulle vilja det. 

NYHET

Om du bokar in dig på båda mina kurser under vårterminen 2021 så får du halva yinyogans kursavgift i rabatt, d.v.s 1075 kronor. Du betalar 2700 kr + 1075 kronor = 3775 kronor. Ordinarie pris för båda kurserna är 4850 kronor.


Vi på Yogoteket vill kunna finnas kvar även efter pandemin och hoppas att både ni som tidigare gått hos oss vill fortsätta komma till oss, samt att du som är ny vågar ta steget och boka din kurs trots att världsläget ser ut som det gör. Jag skulle bli så oerhört glad om du också vill tipsa dina vänner och bekanta om vårens yogakurser till dem som du tror skulle vilja eller behöva yoga.

Förutom att köpa en hel kurs finns två andra alternativ:

- Drop-in-plats. (170 kronor per tillfälle).
- Klippkort för 10 tillfällen (1500 kronor). 

Drop-in och klippkort är dock enbart i mån av plats efter att de som köpt hela kursen är inbokade. Det blir alltid billigast per klass att köpa en hel kurs, och då är du dessutom garanterad en plats under hela terminens alla tillfällen. 

SÅ ANMÄLER DU DIG: Skicka mig ett mail till kontakt.saraseviga@gmail.com och säkra din plats på vårens yoga. Hör också av dig om du har några frågor och funderingar.

Varmt, varmt välkommen med din anmälan. 

Våren 2021 bjuder jag in dig till yoga tillsammans med mig. För dig som längtar efter stillhet och närvaro i en oviss värld. För dig som önskar våga vara i verkligheten och omfamna den så som den är, oavsett hur verkligheten ser ut. Där oro och ångest som skapats av tankar som "Tänk om... (det värsta händer)" får lugnas i nuets trygga plats. Till ljudet av ditt andetag. Till känslan i din kropp i yogans olika positioner. Där finner du alltid lugn. Där råder alltid harmoni.Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saraseviga.

Gilla och följ Saras Eviga på Facebook. Där delar jag länkar till alla nya blogginlägg jag skriver så du inte missar dem, men också annat som har med hälsa och en hållbar livsstil att göra. Välkommen!

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. 

Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.