Instagram

Precis som tanken att starta denna blogg fick gro fram under några månader så har jag nu en längre tid känt att jag vill dela mer av mina tankar och tips kring hur man kan leva lite mer miljövänligt och giftminimerat via bilder på Instagram. På mitt Instagram kommer du att hitta allt från boktips för att lära dig mer om hur du kan leva mer giftminimerat i din vardag, samt tips på bra och giftfria leksaker till barnen eller hur du på olika sätt kan plastbanta ditt hem.

Jag tycker att Instagram är ett roligt, enkelt och smidigt sätt att dela bilder och tankar. Jag har alltid älskat att fotografera, och även om alla bilder jag kommer att posta på Instagram inte har det konstnärliga fokuset som viktigaste utgångspunkt så vill jag ändå dela med mig av tips och tankar kring hur man kan leva lite mer miljövänligt och hälsosamt.

Så gillar du det jag skriver och vill följa mig även i bilder med tips och tankar så är du varmt välkommen att följa mig på Instagram.

Mitt namn där är saraseviga. Välkommen!


Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.