Gästar Hälsosnack med klimatsmarta tips till alla

Nu kan du lyssna till senaste avsnittet av podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria där jag gästar och pratar om klimatet och ger tips och pepp på vad vi alla kan göra för att hjälpas åt att blir mer klimatsmarta. Du kan lyssna där poddar finns, eller genom att klicka HÄR.Så här skriver Lotta och Victoria om avsnittet:

Vi avslutar året med årets kanske viktigaste avsnitt! Vi har bjudit in Sara Johanson som sprider inspiration och tips via sin blogg, Saras Eviga, för en hållbar och giftminimerad vardag och omgivning. Alla val du gör påverkar världen i den ena eller den andra riktningen. 

Ju fler vi är som värnar om jordens resurser och klimat, desto större är chanserna att vi kan bromsa den globala uppvärmningen och ge hopp till våra barn, barnbarn och alla framtida generationer. Var du än befinner dig på din ”miljöresa”, är det inte slut än. Alla kan göra något! 

Vi pratar om både stora och små förändringar som minskar ditt klimatavtryck. Sara ger enkla och konkreta tips som du kan göra. Ju fler vi är desto större påverkan! Så om du bara lyssnar på ett Hälsosnack i år, låt det bli detta avsnitt!Vågar du anta utmaningen att som nyårslöfte lova att avstå flyget under 2019? Än är det några dagar kvar att hänga med. Senast vid midnatt på nyårsafton behöver du anmäla dig för att vara med på detta fantastiska initiativ! Anmäler dig gör du antingen HÄR eller HÄR om du inte har Facebook. Glöm inte att anmäla dina barn och övriga familjemedlemmar om även de tänker anta denna utmaning som verkligen kan göra skillnad. 


___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.


Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.