Saras Eviga fyller 3 år

Idag är det 3 år sedan denna blogg föddes. Det känns både som det var länge sedan och nära i tid på samma gång, sedan den där dagen i slutet av september 2014 då jag skrev mitt allra första inlägg. Otroligt mycket har hänt sedan dess och Saras Eviga har utvecklats och växt så det knakar. Numera har bloggen har haft besök av närmare 1,1 miljon läsare. Saras Eviga på Instagram har över 5000 följare och Saras Eviga på Facebook följs av närmare 2000 personer. Jag har hunnit med att utbilda tusentals förskolepedagoger och föreläst för många, många olika typer av grupper.  Att inspirera till en mer hållbar livsstil med färre skadliga kemikalier är sedan i våras mitt arbete på heltid. Inte hade jag kunnat tro detta då jag skrev mitt första inlägg för tre år sedan. Men ingen är gladare än jag. Att få arbeta med det man tror på så starkt och som man brinner för känns som en oerhörd lyx och jag är så otroligt tacksam över den resa jag gjort under dessa tre år.

Jag vill från djupet av mitt hjärta säga TACK till alla er som läser, delar mina inlägg och sprider informationen vidare. Tack till alla er som kommenterar och ställer frågor. Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats. Jag tror att en hållbar värld är möjlig. Tillsammans är vi starka.

Saraseviga.se fyller 3 år idag. Utan er läsare hade inte detta varit möjligt. Från djupet av mitt hjärta TACK!___________________________________________

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

Vill du fortsätta att få tips och idéer hur du kan leva mer hållbart, och minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

2 kommentarer:

  1. Grattis på 3-årsdagen i efterskott Sara! Jag tycker väldigt mycket om din blogg :) Allt bäst /Cajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad glad jag blir. Önskar dig en riktigt fin helg! Med vänliga hälsningar /Sara

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.