Spiragården

Idag kom de två tjejerna från Spiragården hit för att hämta de sista av våra gamla fönster som vi bytt på vårt hus. Jag är så otroligt glad att våra fönster kunde återanvändas och att de slapp att hamna på soptippen. Att det dessutom är till ett projekt som är helt i linje med vad jag tror på gör att det känns så bra i hjärtat. De odlar ekologiska grönsaker i växthus och har även ekologiska får, höns och lite andra djur. Till sommaren måste jag definitivt göra en utflykt och besöka dem. Vilket fantastiskt projekt. Våra fönster kommer att användas till att bygga ett 150 kvm stort orangeri i anslutning till växthuset.

Det här läppceratet fick jag av en av tjejerna som kom och hämtade de sista fönstren idag. Mjukgörande läppcerat, något som verkligen behövs den här årstiden då mina läppar blir så torra.

Inget annat är olivolja och bivax. Inga färgämnen, inga konserveringsmedel eller andra E-nummer. Så enkelt och så rätt! Tusen, tusen tack Theresa Sulemana på Spiragården!

Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.