En paus.

Jag tar en paus med en god kopp te. Ekologiskt så klart. Visste ni att det nyligen visade sig att när Greenpeace testade te från märket Lipton, så hittade man en stor mängd förbjudna kemikalier. Det visade sig att deras te innehöll så mycket som 17 olika kemikalier, varav 7 av dessa är förbjudna inom EU på grund av deras bevisat skadliga effekt på oss människor.

Precis som med kaffe väljer jag alltid ekologiskt. Då kan jag njuta med gott samvete.

Finns det något godare än en underbar värmande kopp te en kall höstdag som denna?


Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.