tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post4745278280750852297..comments2023-05-09T16:46:11.730+02:00Comments on Saras Eviga: Glutenfria saffransmuffinsSara Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-18215460563324648872015-12-07T13:25:06.499+01:002015-12-07T13:25:06.499+01:00Oj, det var ju inte bra Annie. Jag har bakat muffi...Oj, det var ju inte bra Annie. Jag har bakat muffinsen både med rårörsocker och med kokossocker och det ger ganska olika muffins. Med kokossockret så blev muffinsen mer bruna och mer matiga (men absolut inte torra). Jag har dubbelkollat receptet och det ska vara rätt. Testa med rårörsocker nästa gång (om du vågar testa igen) och förhoppningsvis kommer du att tycka att det var värt mödan, för de är fantastiskt goda tycker jag. Men smaken är ju som baken, så jag kan ju inte garantera att du gillar dem som jag gör. Men torra ska de absolut inte bli. Jag har förtydligat nu i inlägget att man kan använda antingen kokossocker eller rårörsocker och att det ger lite olika typer av muffins beroende på vad man väljer. Med vänliga hälsningar /SaraSara Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-79304974431282702732015-12-06T14:36:52.234+01:002015-12-06T14:36:52.234+01:00Misslyckades fatalt med mina muffins. De blev torr...Misslyckades fatalt med mina muffins. De blev torra som attans måste ha gjort något väldigt fel;( för du har skrivit rätt i receptet va? Men det luktade iallafall fantastiskt gott ;) <br />Fin andra advent till dig <br />Kram<br />Annie choicesbyanniehttps://www.blogger.com/profile/04759885230333800440noreply@blogger.com