tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post4472093855742082405..comments2023-05-09T16:46:11.730+02:00Comments on Saras Eviga: Garam Masala Sara Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-580107573072364452019-10-16T14:50:43.845+02:002019-10-16T14:50:43.845+02:00Vad roligt att du uppskattade det. :-) Önskar dig ...Vad roligt att du uppskattade det. :-) Önskar dig en fin dag!<br /><br />Mvh /SaraSara Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-37473716736844979582019-10-16T14:30:49.831+02:002019-10-16T14:30:49.831+02:00Åh så bra, tack för receptet!Åh så bra, tack för receptet!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12061012557832951322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-49731266599595873142019-03-28T10:10:35.855+01:002019-03-28T10:10:35.855+01:00Hej Lisa!
Men så glad jag blir att läsa din komme...Hej Lisa!<br /><br />Men så glad jag blir att läsa din kommentar. Vad roligt att du läser och inspireras av det jag skriver. Tack, tack, tack för att du tog dig tiden att skriva och berätta. Sånt ger mig massor av energi att orka och vilja fortsätta skriva och dela med mig. <br /><br />Önskar dig lycka till på din fermenterings-resa och med allt det andra som du påbörjat. Kirtan Kriya är verkligen helt fantastiskt, det tycker jag med!<br /><br />Allt gott. <br /><br />Med vänliga hälsningar /SaraSara Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-53006322867543025302019-03-27T20:08:56.763+01:002019-03-27T20:08:56.763+01:00Tack för en inspirerande blogg! Jag har följt dig ...Tack för en inspirerande blogg! Jag har följt dig ett tag och nu känns det som att du mer och mer skriver om just det jag behöver läsa 😊 Blev inspirerad av Kirtan Kriya och började göra den för några veckor sedan. Känns mycket bra. Så inspirerande att du även skrivit mer om yoga och yogisk mat. Jag har hållt på med kundaliniyoga ca åtta år men tappar då och då bort det. Tack vare din blogg får jag hjälp med inspirationen. Tycker även inläggen om fermentering är spännande. Jag håller på att komma igång med kombucha men har inte lyckats än. Stort tack för denna blogg! Kram Lisa Lisahttps://www.blogger.com/profile/03625632551781401197noreply@blogger.com