Vad är Sensing YinYoga?

Sensing YinYoga passar dig som behöver strategier att komma ned i varv. När vi hittar till en lugn plats där vi känner oss trygga kan kroppen släppa på spänningar som tagit sig uttryck i både kroppen, huvudet och själen. Kanske upplever du stelhet och värk och längtar efter större rörelsefrihet. 


I YinYoga landar vi i stillhet. Alla positioner är sittande eller liggande och vi tar hjälp av olika props för att stötta upp kroppen så att musklerna verkligen kan slappna av. Vi stannar i varje position under lång tid, upp till 5-7 minuter. Fokus ligger på kroppens djupare strukturer så som leder, ligament och vår fascia. I Sensing YinYoga tillåter vi kroppen att mjukt röra sig i dessa positioner - att vagga, gunga och rocka om kroppen behöver för att känna lugn och trygghet. Vi tvingar aldrig in kroppen i en position som inte känns okej. Vi lär oss lyssna inåt och höra vad kroppen försöker förmedla.

Sensing YinYoga är kärlek - inifrån och ut.

Alla kan göra Sensing. Ung som gammal, du som känner dig stel såväl du som är vig. Det passar även dig som aldrig testat yoga tidigare. Inga förkunskaper krävs. Kom som du är, i mjuka och bekväma kläder.

Vill du bli ledd i Sensing YinYoga av mig i vår?

Jag guidar en liten grupp i Sensing Yoga under vårterminen. 

När?

7 tillfällen under våren. Torsdagar ojämna veckor kl 18.30 - 20.00.
2 februari, 16 februari, 2 mars, 16 mars, 30 mars, 13 april samt 27 april.

Var? 

Plats: I Sinnesro´s mysiga lokal i nära anslutning till Örebro Centralstation.

Investering:

1800 kronor. Går du båda mina kurser (även Sensing Yoga på jämna veckor) betalar du 2500 kronor.

Gratis workshop "prova-på"

Vill du komma och testa på innan du bestämmer dig? Torsdag 19 januari klockan 19-20 håller jag en kostnadsfri workshop där du får komma och testa på helt kostnadsfritt för att se om detta är något för dig.
Begränsat antal platser.

Anmälan: 

Hör av dig via mail (kontakt.saraseviga@gmail.com) eller telefon (070-7402014) eller skicka mig ett DM på Instagram.

Gå både Sensing YinYoga och Sensing Yoga

Torsdagar jämna veckor klockan 18.30-19.30 håller jag kurs i Sensing Yoga. Läs mer om den kursen HÄR. Går du båda kurserna så betalar du 2500 kronor.

Vill du få mer inspiration kring hur du kan ställa om till en hållbar livsstil? Följ Saras Eviga på InstagramFacebook och YoutubeVälkommen! 

Vill du läsa mer om livet på vår gård så följ mig på Instagramkontot rden i Bergslagen. Där berättar jag om stort och smått gällande det hållbara livet på vår 1700-talsgård. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.