Yoga vårterminen 2021

Jag har precis fått klart att jag kommer utöka och hålla TVÅ klasser yoga i veckan från och med vårterminen 2021. Det känns så fantastiskt roligt!!! Från och med nästa termin erbjuder jag även hålla klasser i hatha yoga. Det kommer bli en morgonklass som du kan gå på innan du åker till ditt arbete. Ett fantastiskt sätt att starta din dag på! Det sätter verkligen tonen för hela dagen, så jag är oerhört glad att jag kommer kunna erbjuda en morgonklass så att fler kan få upptäcka fördelarna med att starta dagen med yoga. Klassen kommer att passa både dig som är nybörjare och dig som är van yogautövare.


Så här ser förslaget ut för vårterminens schema (vecka 2 - 23).


Hatha Yoga                Tisdagar klockan 06.30 - 07.45


Yinyoga                     Torsdagar klockan 19.30 - 20.45   

    
Du anmäler dig genom att skicka ett mail mig (kontakt.saraseviga@gmail.com).    Priser och villkor våren 2021HATHA YOGA


Hel termin (20 tillfällen) Du har en säkrad plats under hela terminen. Kursen pågår vecka 3-22. 2700 kronor.


Halv termin Om du vill prova på en halv termin först. Du har en säkrad plats under kursens första halva (vecka 3-12) alternativt under den andra halvan av terminen (vecka 13-22). 1600 kronor.YINYOGA 


Hel termin (15 tillfällen): 2150 kronor. Du har en säkrad plats under hela terminen. Kursen pågår vecka 3-22, med uppehåll vecka 4, 6, 10, 14, och 18.


Halv termin. Du kan även köpa halv termin, då har du en säkrad plats under kursens första halva (vecka 3, 5, 7, 8, 9, 11, 12 och 13) alternativt andra halvan (vecka 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21 och 22). 1300 kronor.Du kan också köpa klippkort eller boka drop-in-plats:


Klippkort: 10 tillfällen för 1500 kronor. Med detta kan du boka i mån av att det finns plats på mina klasser.


Drop-in: 170 kronor per tillfälle. Betalas med swish efter att du bokat eller senast i samband med själva klassen. 


Du som missar ett tillfälle kan ta igen det på någon av mina andra klasser under den aktuella terminen.Det har nu gått lite mer än halvtid i min yinyoga-kurs på Yogoteket. I veckan fick vi hastigt ställa om alla yogaklasser till ONLINE istället för i vår yogastudio. Detta är tillfälligt och gäller de kommande tre veckorna på inrådan av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner för Örebro. Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen av Covid-19 så att vi snart kan träffas "på riktigt" igen.


En nyhet är att du nu endast betalar 100 kronor per yogaklass när jag erbjuder mina klasser online. Fördelen med att sända klasserna digitalt är att nu kan alla som vill vara med, även du som inte bor i eller i närheten av Örebro. Vart du än befinner dig i världen kan du yoga med mig under de kommande veckorna!!! Hör av dig till mig eller boka din plats via Yogoteket.se.


Jag är så oerhört tacksam att få göra detta som jag älskar så, så mycket. Att få vara en del att sprida yoga vidare så att fler får ta del av allt det fantastiska som kommer med yoga känns helt underbart. Att få jobba med det jag älskar känns som ett oerhört privilegium och jag vill vårda den förmånen med största möjliga respekt. Jag vill att de som kommer till mina klasser ska få med sig så mycket mer än bara en dryg timmes träning. Yoga är både fysiskt, men lika mycket mentalt. Det är ett redskap att landa i nuet och få den där superviktiga återhämtningen som vi så ofta glömmer eller prioriterar bort i ett liv som ofta innehåller alldeles för mycket för att vi ska hålla i längden. I yogan påminns vi om vad som är viktigt på riktigt och vikten av att ta hand om sig själv för att både må bra, men även för att kunna växa som människor och blomma ut i de vi är menade att vara. Det är hållbar livsstil i ren konkret form och jag ÄLSKAR det!
Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saraseviga.


Gilla och följ Saras Eviga på Facebook. Där delar jag länkar till alla nya blogginlägg jag skriver så du inte missar dem, men också annat som har med hälsa och en hållbar livsstil att göra. Välkommen!


Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. 


Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.