Yinyoga med mig i höst

Idag blev det klart att jag kommer fortsätta hålla klasser i yinyoga under hela den fortsatta höstterminen i underbara Yogotekets Yogastudio som ligger på norr i Örebro. 


NÄR: Onsdagar kl 20.30 - 21.45.

HUR: 10 veckor (vecka 40 - 49) 30 september - 2 december.

VAR: Yogoteket Längbrotorg 10 i Örebro.

KOSTNAD: 1500 kronor för alla 10 tillfällen. Drop-in kostar 170 kr/gång.

SÅ ANMÄLER DU DIG: Skicka mig ett mail till sarajohansson1976@gmail.com och berätta om du vill gå hela kursen, alternativt vilket eller vilka datum du vill boka in dig på. Du kan också boka dina platser direkt själv HÄR.

Uppdatering 4 november 2020: Vecka 45, 46 och 47 håller jag yinyoga online p.g.a nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Det innebär att du kan delta vart i världen du än befinner dig. Maila mig på kontakt.saraseviga@gmail.com så berättar jag mer. Kostnad: 170 kr/tillfälle.

I yinyoga landar vi i stillhet. I främst sittande och liggande positioner som vi håller under lång tid, ofta upp till fem minuter, ligger fokus på kroppens djupare strukturer så som leder, ligament och vår fascia. 

Yinyoga passar dig som behöver hjälp att komma ned i varv och hitta lugnet, släppa på spänningar i både kroppen och huvudet. Kanske upplever du stelhet eller värk och önskar hjälpa kroppen till större rörelsefrihet. I medveten närvaro får både kropp och sinne chansen att verkligen landa.

Alla kan göra yinyoga,. Ung som gammal, du som känner dig stel likväl som du som är vig. Det passar dig som aldrig testat yoga tidigare likväl dig som är van yogautövare. Inga förkunskaper krävs.

Med en lite senare tid på kvällen blir yinyogan en fantastisk förberedelse för en riktigt god natts sömn. Det kan också vara bra för alla er som har lite mindre barn hemma, då det då finns tid att lägga barn innan och det blir ingen stress med att hinna med middag och läggning av barn.

Det finns 10 platser till kursen. Om du vill vara säker på att få en plats så anmäler du dig till hela kursen genom att skicka mig ett mail (kontakt.saraseviga@gmail.com). Då betalar du ett lite billigare pris på 1500 kr och du har en säkrad plats hela denna termin. 

Vill du testa en gång först, eller om du inte kan komma alla tio tillfällen så kommer du kunna boka dig på drop-in-plats via Yogotekets hemsida, Yogoteket.se. Då kostar varje tillfälle 170 kronor/gång.

Jag tar emot friskvårdskuponger från Actiway och ePassi Min friskvård.

Jag hoppas att vi ses i höst!!!

Ge dig själv gåvan att få landa och lyssna inåt. En gång i veckan kommer jag finnas där för att hjälpa dig att göra just det. Hoppas att vi ses!
Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saraseviga.

Gilla och följ Saras Eviga på Facebook. Där delar jag länkar till alla nya blogginlägg jag skriver så du inte missar dem, men också annat som har med hälsa och en hållbar livsstil att göra. Välkommen!

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. 

Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.