tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post5309125014415067401..comments2023-05-09T16:46:11.730+02:00Comments on Saras Eviga: Tacokrydda Sara Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-46084581227554165152019-11-04T08:51:36.569+01:002019-11-04T08:51:36.569+01:00Hej Joanna. Det oraffinerade havssaltet som jag an...Hej Joanna. Det oraffinerade havssaltet som jag använder, Celtic Sea Salt, innehåller naturligt jod som finns i havet. Så du får i dig det när du äter detta salt. I de raffinerade och hårt processade bordssalt så försvinner jod i processen och därför tillsätter man artificiellt jod i detta salt. Mvh /SaraSara Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-88539905838751306302019-11-01T12:44:37.558+01:002019-11-01T12:44:37.558+01:00Hej sara!
När man använder oraffinerat havssalt så...Hej sara!<br />När man använder oraffinerat havssalt så går man miste om jod, hur ska man tänka kring det?<br />Kram ☺️ / Johanna Joannahttps://www.blogger.com/profile/08161453572166313433noreply@blogger.com