tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post3366848502488638686..comments2023-05-09T16:46:11.730+02:00Comments on Saras Eviga: Syrade grönsaker med gurkmejaSara Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-50881133966253974992018-04-16T13:02:30.844+02:002018-04-16T13:02:30.844+02:00Jaaa, gör det! Förutom att det är så gott så hålle...Jaaa, gör det! Förutom att det är så gott så håller sig grönsakerna i flera månader i kylskåpet. Jag tar en sked av nåt fermenterat varje dag för att stärka min tarmflora. Smaken bryter dessutom av så fint mot nästan all mat, så det passar som tillbehör till nästan all mat. Du får berätta sen om du testar och om du gillade dessa syrade grönsaker. Kramar /SaraSara Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/14531010008927173506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8361714054382800162.post-52949046012616328552018-04-15T19:48:56.989+02:002018-04-15T19:48:56.989+02:00Låter jätte gott ska testa det på sikt:)
Ha det go...Låter jätte gott ska testa det på sikt:)<br />Ha det gott<br />Kram MillaMillas Hälsoblogghttps://www.blogger.com/profile/06870109457764911872noreply@blogger.com