Yoga kvällstid i Örebro

Ni efterfrågade och jag lyssnade. Jag kan idag avslöja nyheten att från och med nästa vecka så håller jag även yogakurser kvällstid i centrala Örebro. 

Jag vänder mig till dig som kämpar. Kanske lider du av energilöshet, utmattning, sömnproblem eller går runt och bär på en känsla av att aldrig vara tillräcklig. Kanske bär du på en längtan att få blomma ut i den du innerst inne är, den du är ämnad att vara men som har tynat bort i ljuset av alla måsten och förväntningar på hur man "borde" vara. Kanske har du påbörjat din resa att bli mer av den du är ämnad att vara, där du tillåts och kan blomma ut i den DU innerst inne är. Ibland fastnar vi och kommer inte vidare på vår resa. Jag träffar många som upplever att de testat allt och ingenting verkar fungera. Jag var själv där för ett antal år sedan. Jag kämpade och gjorde verkligen allt som forskningen visat ger god hälsa. Ändå mådde jag sämre än jag någonsin gjort. När jag hittade Sensing så började alla bitarna att falla på plats. Det var som att min kropp och hela det som är jag drog en djup suck av lättnad. Hela jag blev grundad, jordad.   

Jag vill vara din guide på din resa mot att bli mera den du innerst inne är, så att du kan blomma ut i just den unika blomma som är DU. Jag vill vara den trygga handen att hålla i som jag själv saknade, tills dina egna vingar bär dig och du flyger helt av din egen kraft. 

Sinnesros helt fantastiska supermysiga lokal alldeles i närheten av Centralstationen kommer jag hålla både Sensing Yoga och Sensing YinYoga torsdagar klockan 18 hela hösten lång, med start 22 september.

Sensing Yoga och Sensing YinYoga passar dig som behöver strategier att komma ned i varv och hitta lugnet för att släppa på spänningar i både kroppen, huvudet och själen. Kanske upplever du stelhet och värk och önskar hjälpa kroppen till större rörelsefrihet. 

Sensing tar hand om hela dig - din kropp och din själ.

Alla kan göra Sensing. Ung som gammal, du som känner dig stel likväl som du som är vig. Det passar dig som aldrig testat yoga tidigare likväl dig som är van yogautövare. 

Inga förkunskaper krävs för någon av yogaformerna. Kom som du är i mjuka, bekväma kläder. 


SENSING YOGA 


Inget nytt, ingen ny yogaform – Bara så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som redan ligger i vår kropp. Sensing är så naturligt, mjukt och kravlöst, det innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på DIN kropps villkor. Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att kunna hantera stress och trauman bättre. Sensing är kärlek inifrån och ut och något alla har inom sig!


SENSING YINYOGA


I YinYoga landar vi i stillhet. Vi stannar i varje position under lång tid, upp till fem minuter. Fokus ligger på kroppens djupare strukturer så som leder, ligament och vår fascia. I Sensing YinYoga tillåter vi kroppen att mjukt röra sig i dessa positioner - att vagga, gunga och rocka om kroppen behöver för att känna lugn och trygghet. Vi tvingar aldrig in kroppen i en position som inte känns okej. Vi lär oss lyssna inåt och höra vad kroppen försöker förmedla.


NÄR? 

Sensing Yoga - Torsdagar jämna veckor klockan 18-19. (22 sept, 6 okt, 20 okt, 3 nov, 17 nov, 1 dec)

Sensing YinYoga - Torsdagar ojämna veckor klockan 18-19.30. (29 sept, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov, 8 dec).


VART? 

Hos Sinnesro i korningen Gustavsgatan och Västra Nobelgatan (dörren bredvid frisören). Det sitter en liten metallskylt till vänster om dörren där det står Sinnesro (se bild nedan).


PRIS: 

1500 kronor/kurs.
Går du båda kurserna (Sensing Yoga och Yinyoga) bjuder jag på halva kursavgiften för en av kurserna. Totalt pris blir då 2250 kronor.

Testa-på-pris: Alltid 100 kronor för första tillfället. Kostnaden dras sen av om du bestämmer dig för att gå hela kursen. 

Drop-in under resten av terminen i mån av plats: 275 kronor.

Begränsat antal platser. Lokalen är liten och stämningen är familjär. Här finns tid för en stunds samtal både innan och efter klasserna 


ANMÄLAN

Maila till kontakt.saraseviga@gmail.com eller ring 070-7402014. Det går också bra att skicka DM på Instagram.


I lokalen hos psykologutbildade samtalsterapeuten Pernilla Foo håller jag yogaklasser varje torsdag hela hösten fram till december.

Lokalen är supermysig och jag ser så enormt mycket fram emot att få hålla yoga här.

 

Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ Saras Eviga på InstagramFacebook och YoutubeVälkommen! 

Vill du läsa mer om livet på vår gård så följ mig på Instagramkontot rden i Bergslagen. Där berättar jag om stort och smått gällande det hållbara livet på vår 1700-talsgård. 


CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.