Yoga med mig på landet i höst

Är du ledig dagtid och vill investera i dig själv och din egen hälsa? Kanske är du sjukskriven och utmattad. Kanske lider du av smärta, värk eller skadeproblematik som hindrar dig i din vardag. Kanske lider du av oro, ångest eller överväldigande stress. Oavsett anledning så kanske mina yoga-kurser i natursköna Kilsbergen varannan torsdag i höst är något för dig!

Sensing Yoga passar för ALLA. Det är en välkomnande rörelseform där fokus ligger på att landa i nuet och röra sig på sin egen kropps villkor. Inga krav. Inga linjeringar. Yoga handlar inte om att det ska se ut på ett visst sätt. Yoga handlar om att lyssna inåt och lära känna dig själv på djupet. Med självkärlek och självsnälla ögon så vänder vi blicken inåt och nyfiket upplever vad vår kropp försöker säga oss. Jag kommer finnas där för att guida dig att gå från kamp/flykt till mer lugn, ro och harmoni. När vi känner oss trygga så kan kropp och själ börja läka. I en trygg miljö med liten grupp så rör vi oss mjukt och tillåtande. 


Vart? På vår vackra gård i Kilsbergen håller jag två kurser i höst. 35 minuters bilresa från Örebro, 30 minuter från Karlskoga, 20 minuter från Fjugesta, 17 minuter från Mullhyttan.

När? Torsdagar jämna veckor med start 8 september (vecka 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48)

8 september
22 september
6 oktober
20 oktober
3 november
17 november
1 december

Sensing Yoga kl 13-14
Sensing YinYoga kl 14.30 - 16


Pris: 1500 kronor för 7 tillfällen. 

Går du båda kurserna betalar du endast hälften för den ena kursen. Totalt pris 2250 kronor. Tanken är att man kan gå båda kurserna och på så sätt få en hel eftermiddag varannan torsdag investerad i bara dig!!!

Om du deltar på båda så bjuder jag på en varm kopp te framför öppna spisen halvtimmen mellan kurserna.

Tänk❣️ En hel eftermiddag investerad i bara DIG. 💜 Där du får landa och lyssna in till vad ditt hjärta önskar berätta. Med skonsamma, mjuka rörelser som härstammar från hur vi naturligt rörde oss då innan det moderna samhället kom och satte upp regler för hur vi bör gå, sitta, stå. Så som små barn och foster i magen rör sig. Så som djur rör sig. På sätt som skapar lugn, ro, harmoni och trygghet i ditt nervsystem så att din kropp och själ kan ta en djup suck av lättnad att du äntligen lyssnar på vad din kropp försökt förmedla till dig att den behöver för att må bra och kunna fungera optimalt. 

NYHET!!! Om du går båda kurserna och värvar en vän som också deltar på båda kurserna så får du 500 kronor i rabatt. Värvar du två personer så får du 1000 kronor i rabatt!!! Först till kvarn gäller. Max 8 deltagare.

Drop in: 250 kronor för en klass. 350 kronor om du går på båda klasserna, Sensing Yoga och Sensing YinYoga, vid samma tillfälle. 

Kan du inte alla tillfällen? Inga problem. Om du betalt för en kurs kan du ta igen missade tillfällen på den andra kursen när det passar dig. Jag kommer även att erbjuda ett extra tillfälle under hösten som då man kan ta igen missat tillfälle.

Vill du testa först innan du bestämmer dig? Du är välkommen att testa första gången innan du bestämmer om du vill köpa hela kursen/kurserna. Känner du att detta inte är något för dig betalar du endast för det första tillfället (kostnad 250 kronor). Vill du sedan fortsätta dras den kostnaden av från totala summan för hela kursen.

Jag tar emot friskvårdscheckar. 

Anmälan: Mail: kontakt.saraseviga@gmail.com eller telefon: 070-7402014 om du vill säkra din plats eller om du har några frågor.

Varmt, varmt välkommen med din anmälan. 


Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saras Eviga. 

Gilla och följ Saras Eviga på Youtube och Facebook. Välkommen! 

Vill du läsa mer om livet på vår gård så följ mig på Instagramkontot rden i Bergslagen. Där berättar jag om stort och smått gällande det hållbara livet på vår 1700-talsgård. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.