Vill du testa yinyoga med mig?

 Som en del i min yinyoga-utbildning hos FLOW Yoga School Sweden ingår att hålla egna klasser innan jag kan bli godkänd. Jag kommer att hålla två klasser på underbara Yogoteket Yogastudio på Längbrotorg 10 i Örebro i september. Vill du vara med på någon eller båda dessa klasser?


TORSDAG 17 SEPTEMBER kl 20.30 - 21.45

ONSDAG 23 SEPTEMBER kl 20.30-21.45


Klasserna är kostnadsfria då jag fortfarande är under utbildning.


Alla kan göra yinyoga, ung som gammal, du som känner dig stel likväl som du som är vig, du som yogat i många år och du som vill testa för allra första gången. Inga förkunskaper krävs.

Vi följer givetvis hälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd och god hygien. Vi håller oss till 9 personer på varje klass av denna anledning. Stanna hemma om du är sjuk eller upplever symptom för Covid-19. Lämna återbud i så fall så att någon annan kan ta din plats.

Först till kvarn. Anmäl dig till mig via min mail sarajohansson1976@gmail.com.
Vill du få mer inspiration kring hur du kan leva mer hållbart? Följ mig på Instagram, där heter jag Saraseviga.

Gilla och följ Saras Eviga på Facebook. Där delar jag länkar till alla nya blogginlägg jag skriver så du inte missar dem, men också annat som har med hälsa och en hållbar livsstil att göra. Välkommen!

Vill du boka mig som föreläsare? Mina specialområden är skadliga kemikalier i vår vardag, och jag har stor erfarenhet av att utbilda förskolepersonal i hur man skapar en giftminimerad miljö på förskolan. Jag riktar mig både till privata grupper och offentlig sektor. 

Jag ger även inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil samt kostens betydelse för hälsan. Vänligen kontakta mig på sarajohansson1976@gmail.com så utformar jag ett seminarium som passar för just er. Jag skickar offert.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.