Bloggtips

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Det är bra att lyfta varandra och tillsammans blir vi starkare än var för sig. Jag vill tipsa om några fantastiska bloggar som just nu är mina personliga favoriter och som jag varmt kan rekommendera:

Kemikaliesmart

Think Organic

Two Green Spirits

Jag noterar också att alla tre bloggarna drivs av flera kvinnor tillsammans. Jag tycker det är häftigt att man tillsammans kan driva en blogg, jobba för ett gemensamt syfte. Kanske kommer jag också att göra det i framtiden? Vem vet.Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar