Andra bloggar om giftminimering

Jag blir glad när jag ser att det finns andra där ute som brinner för att få ett renare samhälle med mindre kemikalier. Jag upptäcker fler och fler som också bloggar om dessa frågor. Här är några guldgruvor som jag hittat, där man kan hitta MASSOR med bra och information om kemikalierna i vår vardag och hur vi kan försöka att minska dessa framförallt för våra barn.


- Kemikaliekollen av Annica Lindberg i Skåne

- Kemikaliepappan av Magnus Kähler i Stockholm

- Kemikalier i barns vardag av Linda, Malin och Anna-Sofia i Karlstad

- Den onda badankan, av Katarina Johansson

- Chic & Fair - ekologisk skönhet, giftfri vardag och vintage love av Ulrika Persdotter Dahlberg i Åre

- Annies enkla, av Annie Andersson utanför Jönköping

- Millas Hälsoblogg, av Camilla Lundkvist i Örebro


Tipsa gärna om andra bloggar där det skrivs om dessa frågor. Ju fler som kan läsa och ta del av fakta kring dessa frågor desto fortare kan vi ställa om till en mer giftminimerad vardag.Tillsammans kan vi skapa en mer balanserad värld. Lånad bild.


Vill du få tips och idéer hur du kan minska på de skadliga kemikalierna i din vardag? Följ mig på Instagram för kontinuerlig inspiration. På Instagram heter jag saraseviga.

Gilla Saras Eviga på Facebook så missar du inte när det kommer upp nya inlägg här på bloggen.

CONVERSATION

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack, Milla. Hoppas allt är bra med dig. Jag fortsätter att jobba för en giftfri förskola på mina barns förskola. Det går framåt! Jättekul. Jag berättar mer i ett kommande inlägg. Tack också för tipset om miljövänligare ljust på Clas Ohlson, de ska jag definitivt testa. Allt gott!

   Radera
 2. Hej! Några kände jag till, men inte alla. Kul å hitta till dig med! Vill tipsa om min blogg - Annies Enkla!
  www.anniesenkla.se

  Allt gott
  /Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annie. Vad roligt att du gillar det jag skriver. Jag ska absolut ta en titt på din blogg! Med vänliga hälsningar /Sara

   Radera